Find vej: Forside » Artikler » Ramirent opgraderer maskinparken med terrængående Bjerggeder

Ramirent opgraderer maskinparken med terrængående Bjerggeder

Lagt på byggemarked24.dk den 26-09-2017 af Thomas


For at efterkomme vindmølleindustriens efterspørgsel på maskiner, der kan foretage tunge løft i besværligt terræn, har udlejningsselskabet Ramirent indkøbt et stort parti trucks fra Manitou.Hverken mudder, store sten eller stejle bakker er en udfordring for det nye materiel, som Ramirent netop har fået leveret, og som udlejningsselskabets mange kunder i bygge- og anlægsbranchen med det samme kan nyde godt af.

De 8 terrængående trucks fra Manitou, er nogle af de stærkeste og mest terrængående trucks på markedet. Ramirent har udvidet flåden af trucks med disse ”bjerggeder” for at efterkomme en stigende efterspørgsel fra vindmølleindustrien, men de kan dog anvendes i en lang række andre brugssituationer.

– Vindmøller bliver samlet og opsat på marker og enge, som generelt er svært fremkommelige. Vores kunder i vindmølleindustrien har derfor spurgt, om vi ikke kunne hjælpe dem med nogle stærkere maskiner, der ikke sidder fast i mudderet. Truckene skal hovedsageligt bruges til at transportere og montere de store tunge mølledele, forklarer Jan Bursøe, Fleet Manager i Ramirent.

De 8 nye trucks har det fulde navn Manitou M50-4. Talkoderne dækker over, at de kan løfte fem ton og har firehjulstræk. Ifølge Jan Bursøe er de nye maskiner særligt velegnet til opstartsfasen af et byggeri, hvor der endnu ikke er etableret stabilt underlag på byggepladsen.

Mærkevarer