Find vej: Forside » Artikler » Ny ventilation til tagrummet stopper fygesne og fugle

Ny ventilation til tagrummet stopper fygesne og fugle

Lagt på byggemarked24.dk den 30-09-2016 af Thomas


Sikker og økonomisk løsning med PEHD-net passer til alle huse med bølgetagpladerNu kan husejere med bølge-tagplader på en nem måde få effektiv ventilation i tagrummet og gardere sig mod indtrængende fygesne, fugle og større insekter. Ventilations- og fuglenettet fra Expo-Net er af sort polyethylen (PEHD) – et stærkt materiale som er vejrbestandigt og UV-stabilt.

Resultatet er en løsning, der sikrer udluftning efter Bygningsreglementets krav – tåler vind og vejr – og ikke kan fjernes af fugle, som det tidligere er set med klodser af træ eller tjærebehandlet skumgummi.

Attraktiv pris og hurtig montering
Ventilations- og fuglenettet fås til en attraktiv pris, der bliver yderligere fordelagtig af den korte monteringstid sammenlignet med f.eks. en tagudluftningshætte.

Nettet kan monteres hele vejen i kippen, hvor det fastholdes med en klat fugemasse, inden rygningspladerne lægges på igen. Det kan også anvendes ved tagfoden, hvor sømkanten gør det nemt at fastgøre nettet bagsiden af nederste lægte. Ved renovering kan man eftermontere ved at løsne nederste tagplade og fastgøre klodsen på forsiden af lægten.

Effektiv udluftning, sne- og fuglestop
Nettets fine masker minimerer risikoen for snefygning ind på loftet, og den gode ventilation forebygger råd- og svampeskader.

Teknisk set reducerer nettet luftgennemstrømningen med ca. 50% og har et udluftnings-areal på ca. 110 cm2 ved B6 plader og på ca. 125 cm2 ved B9 plader pr. løbende meter tag – ifølge tests udført af Teknologisk Institut. Efter Bygningsreglementet skal ventilationsåbningernes samlede areal være mindst 1/500 af det samlede bebyggede areal.

Ventilations- og fuglenettet fås i trælaster over hele landet.

Mærkevarer