Find vej: Forside » Artikler » Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn

Lagt på byggemarked24.dk den 12-11-2016 af Thomas


Der er fuld gang i bygge- og anlægsopgaverne på Fyn. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Fynsk Erhverv til et eksklusivt arrangement mandag d. 5. december, hvor du har mulighed for at høre og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andre Odense kommune, Energi Fyn, Sweco Danmark og CG JensenArrangementet finder sted på Sinatur Hotel i Nyborg, hvor du har masser af muligheder for frisk luft og udendørsaktiviteter i det dejlige haveanlæg, på stranden eller i den nærliggende skov.

Efter en dejlig netværksfrokost med fynske hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og lokale råvarer indleder Trine Skammelsen, som er chef for Bystrategisk Stab ved Odense kommune dagens arrangement med at fortælle om udviklingen af Odense kommune herunder bl.a. om omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og udviklingen af centrum.

Herefter fortæller divisionsdirektør Britt Kielstrup Hansen for Sweco Danmark og teknisk direktør Klaus Winther fra Energi Fyn om deres kommende projekter.

Innovation i byggeriet
Anders Bundsgaard Petersen, der er administrerende direktør i virksomheden Odico indtager podiet og giver unik viden om, hvordan ny robotteknologi kan automatisere de rutineprægede arbejdsgange i byggeriet og gøre det både lettere og billigere at opføre eller renovere betonbyggeri med udgangspunkt i Kirk Kapitals nye domicil på Vejle Havn med det den meget særlig buede arkitektur.

Konferencen rundes af med et indlæg fra CG Jensen om deres kommende projekter på Fyn herunder udviklingen af den banebrydende bydel “Byen for livet”, som skal skabe rammerne for et liv med selvstændighed og livskvalitet, selv når en sygdom som Demens gør mennesker dybt afhængige af andre

Dialog og netværk
Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt over storebælt og den naturskønne beliggenhed med egen badebro. Tættere på vandet kan du næsten ikke komme.

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, Fynsk Erhverv og gæster, som har reserveret billetter på nsyd.dk.